Monden

Răzvan Munteanu despre investițiile în CRYPTO: „Este o minciună crasă că s-au pierdut banii…”

Răzvan Munteanu, un afacerist cunoscut și în lumea mondenă datorită mariajului cu Delia, s-a implicat pe piața cryptomonedelor, o piață nesigură și cvasinecunoscută. A atras mai mulți oameni cu bani, pe care i-a convins că își vor mări averile dacă îi urmează sfaturile. Dornici de un „tun” financiar, afaceriștii au investit, unii dintre ei, masiv! Doar că piața crypto a luat-o la vale, iar bogătașii au luat-o razna. I-au cerut, imediat, explicații soțului Deliei care, într-un timp relativ scurt, devenise un fel de broker în materie de monede virtuale.

„O minciună crasă! Recomand fiecăruia să…”

Au apărut inclusiv zvonuri potrivit cărora Răzvan Munteanu ar fi investit mare parte din economiile familiei, adică banii câștigați de Delia din concerte și alte contracte în cryptomonede.

CANCAN.RO a luat legătura cu omul de afaceri care, în exclusivitate, a oferit declarații cu referire la scandalul în care a ajuns implicat.

Soțul artistei susține că nu ar avea nicio vină și îi sfătuiește pe cei care îl pun la zid ca, pe viitor, să intre într-o afacere doar dacă au, cu adevărat, potențial:

„Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea!

Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră! Toate proiectele Crypto și non Crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare.

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor!

Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales Crypto„, a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Răzvan Munteanu.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *