Politică

RECOMANDARE pentru LIDERII PSD Gorj: Să anunțe de acum CANDIDATUL la Primăria Târgu-Jiu

Primarul comunei Turburea, Ion Bârcă, spune că liderii Partidului Social Democrat ar trebui să stabilească din timp, nu pe ultima sută de metri, înainte alegerilor locale din 2024, candidatul la primăria Târgu-Jiu.

Ion Bârcă este convins că dacă PSD Gorj va desemna un candidat la primăria Târgu-Jiu mai bine pregătit decât actualul primar al municipiului, liberalul Marcel Romanescu, social-democrații vor putea recâștiga primăria. Primarul comunei Turburea atrage, însă, atenția că lupta cu primarul în funcție al Târgu-Jiului nu va fi deloc ușoară, pentru că a început să facă treabă.

“Dacă vrei să faci treabă, anunți candidatul cu mult timp înainte, pentru ca acel om să știe ce să facă. Trebuie să meargă să-și facă din timp campanie, să vorbească cu cetățenii. Vorbim de municipiul Târgu-Jiu, este greu și-ntr-o comună! Ar trebui să știm deja care este candidatul PSD pentru funcția de primar. Ar trebui să iasă la luptă, să-și prezinte proiectele, să le promoveze din timp. Aceste lucruri trebuie făcute cu mult înainte, nu cu două săptămâni, în apropierea alegerilor locale. Cred că sunt oameni în PSD Târgu-Jiu care pot intra în bătălia electorală și o pot câștiga. Ultimele alegeri nu au mai fost câștigate, pentru că Marcel Romanescu a început să facă treabă. E greu să bați un primar în funcție care mai face și treabă. PSD va trebui să aducă în fața oamenilor un candidat mai pregătit decât Marcel Romanescu. Un om care a făcut treabă”, a conchis Ion Bârcă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *