MondenUltima oră

Reduceri de până la 90% la Mall-ul din Târgu Jiu

În data de 14 iulie, in intervalul orar 18:00 – 22:00, Shopping City Târgu Jiu își invită clienții să se bucure de o seară super cool cu reduceri și distracție în cadrul evenimentului „Shopping Night in Summer Sales ’23”.

Clienții își pot reînnoi garderoba cu cele mai trendy piese beneficiind de reduceri impresionante de până la 90%. Indiferent dacă își doresc să-și îmbunătățească stilul sau să exploreze noile tendințe, aceștia vor găsi o gamă completă de produse, inclusiv haine, încălțăminte, accesorii și articole pentru casă.

Super party cu muzică bună și DJ

Clienții care au un cont activ în aplicația SPOT sunt invitați la petrecere unde DJ-ul va asigura o seară plină de energie și distracție, cu muzică antrenantă. Aceștia vor avea ocazia să guste cele mai rafinate și delicioase băuturi de la cocktail bar și să creeze amintiri de neuitat la photo booth, alături de prieteni.

Premii garantate pentru noii membri în SPOT

Cei care își creează un cont în aplicația mobilă SPOT se pot bucura de premii garantate precum: sticle de vin Purcari, vouchere de cumpărături, hanorace, șepci, rucsacuri, borsete, căști, mingi de plajă etc. Mai mult de atât, fiecare bon de minimum 20 de lei scanat în aplicație aduce puncte duble.
Până pe 20 iulie, clienții care fac cumpărături de minimum 300 de lei, pe maximum două bonuri fiscale și le scanează în secțiunea „Răzuiește și câștigă” în aplicația SPOT, câștigă garantat unul dintre cele peste 1000 de premii din cadrul campaniei „Summer of Prizes ’23”: vouchere în food-court, vouchere la distracție sau bilete la film.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *