Eveniment

Restaurantul McDonald’s a trecut la faza de autorizare la APM Gorj

La începutul acestei săptămâni, firma Stralis Com SRL a solicitat Agenției de Protecție a Mediulu Gorj autorizația necesară construirii noului restaurant McDonald’s în municipiul Târgu Jiu, pe strada Termocentralei la Nr.17 A-C.

„APM Gorj anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Gorj, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului , pentru proiectul CONSTRUIRE RESTAURANT MC DONALDS TIP DRIVE, AMPLASARE SEMNALISTICĂ LUMINOASĂ PUBLICITARĂ PE FAȚADĂ ȘI ÎN INCINTĂ, MOBILIER URBAN, LOC DE JOACĂ, TERASĂ, CIRCULAȚII AUTO ȘI PIETONALE, LOCURI PARCARE, SPAȚII VERZI ȘI ORGANIZARE ȘANTIER, propus a fi amplasat în municipiul Tg.Jiu , strada Termocentralei, nr. 17 A-C , Jud. Gorj, județul Gorj, titular SC STRALIS COM SRL. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Gorj din municipiul Tg.Jiu , strada Unirii , nr. 76 , judeţul Gorj , în zilele de luni – vineri , între orele 9.00 – 14.00 , precum şi la următoarea adresă de internet http://apmgj.anpm.ro”, a anunțat APM Gorj.

Practic, noul restaurant este în faza de aprobări, de avize și autorizații pentru demararea construcției. Primul McDonald’s se va construi vizavi de mall.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button