Dezvăluiri

Revoltător! Profesor gorjean, cercetat penal, după ce a întreținut relații sexuale cu o minoră! Ce a dispus poliția!

Polițiștii au fost sesizați, luni, de mama unei adolescente care și-a surprins fiica, în vârstă de 16 ani, în timp ce întreținea relații sexuale cu un profesor, în vîrstă de 42 de ani, în apartamentul pe care aceasta îl deține într-un cartier din Nordul Municipiului Tg-Jiu. Polițiștii au deschis un dosar penal în care profesorul este acuzat de comiterea infracțiunii de act sexual cu minor. Adolescenta a fost prezentată la medicul legist și până aproape de miezul nopții au fost audiate toate persoanele implicate. În final, polițiștii au decis ca profesorul să fie cercetat în stare de libertate.

Caz revoltător în Gorj! Un profesor care predă informatică la un liceu din Tg-Jiu și la o unitate școlară din comuna Logrești este cercetat penal pentru act sexual cu minor, după ce fost surprins de mama unei adolescentei, în timp ce întreținea relații sexuale cu aceasta, chiar în apartamentul său din Tg-Jiu.
Femeia avea o bănuială că, de ceva vreme, se întâmplă ceva necurat între fiica sa, în vârstă de 16 ani și bărbatul de 42 de ani, iar cu o seară în urmă prinsese o discuție din care reieșea că cei doi urmează să se întâlnească a doua zi.
Potrivit unor informații, mama adolescentei ar fi urmărit-o pe aceasta, în cursul zilei de luni, și toate suspiciunile sale s-au confirmat când a găsit-o pe minoră, în apartamentul său, împreună cu profesorul de informatică. În acel moment, femeia a alertat organele judiciare.
Polițiștii au dispus ca adolescenta să fie examinată de medicul legist de la Laboratorul Medico-Legal al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu.
Profesorul a fost audiat, în prezența avocatului, timp de mai multe ore, însă, în final, nu s-a dispus nicio măsură preventivă împotriva sa.
Reprezentanții IPJ Gorj au confirmat cazul și au precizat că, s-a decis continuarea cercetărilor cu bărbatul în stare de libertate.

Unele surse susțin că profesorul și adolescenta ar avea o relație de aproximativ trei luni.

Revenim cu detalii!

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *