Ultima oră

Român snopit în bătaie în Irlanda, după ce a încercat să răpească un copil

Scene şocante în Dublin, acolo unde un român a fost bătut crunt pe o stradă. Asta după ce bărbatul a încercat să răpească un bebeluş din cărucior. Localnicii au venit în ajutorul mamei, l-au prins pe român şi l-au snopit în bătaie până la sosirea Poliţiei. Copilul a fost înapoiat mamei, iar bărbatul a fost arestat la fața locului.

„Am intrat în grădina mea, aveam două sacoșe de cumpărături, așa că am lăsat căruciorul chiar acolo unde stai tu, am deschis ușa și am intrat, am pus sacoșele înăuntru și când m-am întors am văzut că un tip a sărit în grădină.

Fiica mea se uita la Peppa Pig pe telefon, așa că m-am gândit „încearcă să îi fure telefonul” şi i-am zis „ce faci?”, iar el mi-a apucat copilul de braț și mi-a spus „am nevoie de copilul tău”, a spus mama bebelușului.

Primul instinct al femeii în acel moment a fost să strige după ajutor. Pentru că nu era nimeni în preajmă a decis să îl atace pe român ca să îşi protejeze copilul.

„Nu am avut altceva de făcut decât să îl iau la bătaie, și ăsta e singurul adevăr sincer. Am sărit pe el, să îl lovesc, continuând să strig după ajutor. Nu voiam să plece din zonă pentru că nu voiam să scape aşa uşor”, a spus femeia.

În scurt timp, la faţa locului au ajuns mai mulţi localnici dar şi femeile de la un centru special care se afla în apropiere. Cu toţii l-au încolţit pe român şi au început să îl lovească. Între timp, la faţa locului a ajuns şi poliţia.

Oamenii au reacţionat foarte violent pe Twitter, atunci când au aflat vestea şi au văzut imaginile de la locul tentativei de răpire. Unii spun că românul nu a fost bătut suficient, alţii susţin că ar fi dat cu maşina peste el, în timp ce un utilizator consideră că trebuie să înceapă războiul împotriva imigranţilor din ţara noastră.

Din primele informaţii, românul reţinut de poliţie are probleme psihice. Autorităţile vor decide în perioada următoare dacă îl vor trimite pe acesta înapoi la noi în ţară sau dacă îl vor interna într-un centru medical.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *