Ultima oră

Românca vedetă pentru adulți care a făcut furori cu felul în care prepară cocktailurile

Pe măsură ce magazinele online se măresc, se extinde și sistemul pentru livrarea comenzilor în căsuțele sau dulapurile de stradă, de unde clienții își pot ridica pachetul la orice oră.

O româncă de pe OnlyFans, care și-a făcut o carieră în industria entru adulți și-a lăsat fanii cu gura căscată după ce a postat un videoclip în care își face o băutură cu sânii. Mady Gio „lucra” în Italia, țară unde găsim mulți compatroți, dar a plecat și de acolo, recent, pentru a se muta în Elveția. „taxele erau prea mari” la câștigurile din activitățile online, a explicat ea.

În videoclip, Mady, în vârstă de 28 de ani, poate fi văzută stând în genunchi lângă o piscină, purtând un bikini cu paiete abia desprinse și codițe adorabile, transmite publicația Daily Star. Video-ul a făcut peste 50.000 de vizualizări.

Vedeta de film pentru adulți italo-română își așează apoi un pahar între sâni pentru a-l ține drept, și toarnă o măsură de Campari, împreună cu niște gheață și un pai, înainte de a lua o înghițitură.

Fanii s-au grăbit să comenteze clipul fierbinte, iar un urmăritor a comentat: „Pentru mine un spritz, mulțumesc”.

Alții au criticat-o, punând sub semnul întrebării până unde ar putea merge pentru a face bani din conținutul ei cu multe X-uri: „Ce poți face pentru bani… uimitor”, a scris unul dintre ei.

Mady a creat dezbateri aprinse după un video fierbinte alături de o colegă OnlyFans, Alessia Demciuc, în în Dubai.

Într-unul dintre ele, cele două femei pot fi văzute pozând într-o cameră de hotel sau într-un apartament privat, purtând doar pantaloni și cămăși descheiate.

Câți bani a reușit să facă doar într-o lună
Mady a devenit o figură controversată după ce a fugit din Italia, în Elveția, pentru a plăti mai puține taxe pe câștigurile sale de pe OnlyFans. Modelul picant a folosit anterior rețelele de socializare pentru a-și etala proprietățile somptuoase, inclusiv numeroase mașini de lux.

Mady ar fi câștigat suma uriașă de 162.000 de euro numai în luna august 2022, dar venitul său incredibil a avut un preț pe măsură în Italia, unde a fost nevoită să plătească un impozit pe venit de 27,9%.

În Elveția, însă, taxele încep de la doar 0,77%, a spus ea, explicând: „În Italia, din păcate, procentul de taxe și contribuții este ieșit din comun”.

Ea a spus că economiile făcute de când a migrat în Elveția au ajutat-o să-și cumpere o vilă și o mașină sport de lux.

Sursa: Daily Star

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citește și
Close