Politică

Romanescu: Numirea Cristinei Cilibiu în funcția de prefect a fost opțiunea lui Gigel Știrbu

Primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, spune că numirea fostului primar al orașului Turceni, Cristina Cilibiu, în funcția de prefect de Gorj nu a fost luată în cadrul forurilor statutare al PNL.

Marcel Romanescu spune că numirea Cristinei Cilibiu în funcția de prefect de Gorj a fost opțiunea președintelui interimar al PNL Gorj, Gigel Știrbu. Edilul Târgu-Jiului susține că el a venit cu o altă propunere. Marcel Romanescu crede că noul reprezentant al guvernului în teritoriu va avea o colaborare bună cu primarii, având în vedere că a fost edil al orașului Turceni și cunoaște problemele cu care se confruntă autoritățile publice locale. “ Din ceea ce știu eu, nu a fost o hotărâre a forurilor statutare ale Partidului Național Liberal. În acest moment, avem un președinte interimar, care va merge în fața Biroului Permanent Național cu un nou Birou Permanent Județean interimar până la organizarea alegerilor în PNL Gorj. Cred că nu era oportun ca domnul Gigel Știrbu să meargă în fața actualului BPJ, în care majoritatea o deține domnul Dan Vîlceanu. A fost opțiunea dânsului după ce ne-a întrebat pe câțiva din activiștii partidului. La vremea respectivă, eu am avut alte propuneri, dar respect decizia pe care a luat-o domnul Gigel Știrbu. Satisfacția mea nu este legată de o persoană anume, ci este legată de faptul că doamna Cilibiu vine în funcția de prefect de Gorj dintr-o fostă calitate de primar. Ceea ce mă determină să cred că în relația cu noi, cu primarii, lucrurile ar trebui să se desfășoare corect, pentru că știe foarte bine cu ce probleme ne confruntăm. Putem dialoga cam pe aceeași lungime de undă”, a afirmat primarul Târgu-Jiului.

Nu crede că va fi răzmeriță în PNL Gorj

Marcel Romanescu nu crede că va apărea vreo răzmeriță în PNL Gorj după instalarea Cristinei Cilibiu pe funcția de prefect. Primarul Târgu-Jiului spune că după conferința județeană de alegeri s-ar putea schimba reprezentantul guvernului în teritoriu. “Nu cred că, până la conferința județeană de alegeri, va avea loc vreo răzmeriță în cadrul PNL Gorj. Nu prea văd oameni care să se revolte împotriva propunerii venite din partea domnului Știrbu pentru funcția de prefect. Acum, vom vedea ce se va întâmpla la alegerile interne. Echipa care va câștiga are opțiunea ei. Poate viitorul președinte al PNL Gorj să vină și cu o altă propunere.(…) Funcția de prefect este vulnerabilă permanent, nu mai putem vorbi de stabilitate pe funcția de prefect”, a conchis edilul municipiului Tg-Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/