Ultima oră

Rupere de nori pe Valea Prahovei/ La Sinaia, o porţiune dintr-o stradă a fost acoperită cu apă

O ploaie torenţială, care a durat aproximativ o jumătate de oră, s-a abătut, luni, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. La Sinaia a fost nevoie de intervenţia pompierilor, după ce o stradă a fost inundată, iar apa s-a acumulat şi în zona Gării.

Pompierii prahoveni au intervenit, luni, pentru evacuarea apei din staţiunea Sinaia, unde o porţiune din strada Mihail Kogălniceanu a fost inundată în urma unei ruperi de nori. A fost vorba despre o ploaie torenţială care a durat aproximativ o jumătate de oră.

City manager-ul oraşului Sinaia, Marian Panait, a declarat pentru News.ro că în urma ploii s-au produs scurgeri de pe versanţi.

În urmă cu puţin timp, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru evacuarea apei de pe carosabil şi în zona Gării din oraşul Sinaia.

Potrivit IPJ Prahova, pe DN 1 (E60), pe sectorul de drum cuprins între km 123+300 şi 123+400 s-a format o acumulare de apă pe tot spaţiul părţii carosabile şi pe acostamentul neconsolidat, ceea ce a dus la îngreunarea traficului rutier în zonă.

Acolo se află poliţiştii care acţionează pentru fluidizarea traficului rutier şi pentru preîntâmpinarea unor evenimente rutiere.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *