Eveniment

S-a făcut proprietar pe domeniul public, în zona Narciselor! A pus stâlpișori în fata porții și, anterior, bolovani de munte

Proprietarul unei locuințe situate în zona Narciselor la numărul 30, revoltă comunitatea. Respectivul a considerat că poate să fie proprietar pe domeniul public, motiv pentru care, cu luni în urmă a pus pe terenul din fața porților sale niște bolovani de munte. A fost reclamat iar cei de la Edilitara Public Târgu Jiu au venit și au ridicat pietrele puse de proprietar pe domeniul public.

Omul nu s-a lăsat iar recent a amplasat niște stâlpișori in același loc pentru a opri vreun șofer sa parcheze pe domeniul public lângă casa sa.

Locuitorii din cartierul Narciselor, cer autorității locale să intervină și să lase domeniul public liber. ,,Nu vedeți, omul asta crede că domeniul public e proprietatea sa. Nu poți pune stâlpișori, bolovani pe domeniul public. Se face că nu înțelege. Ar trebui sancționat”, spune, revoltat, un locuitor din Narciselor care menționează că oamenii din zonă s-au mirat de stâlpii apăruți in afara curții proprietarului respectiv.

PRECIZARE:

Drept la replica,

Cu privire la postarea publicata de dumneavoastra va aduc la cunostiinta dumneavoastra si cititorilor dumneavoastra urmatoarele aspecte:
Pentru stalpisorii montati pe domeniul public in fata proprietatii mele a fost formulata o cerere pe adresa Primariei Tg-Jiu motivata si justificata cu fotografii cu masini de mare tonaj si masini mici ce parcau la mine la poarta ,pe domeniul public,obstructionadu-mi accesul la proprietate ,generand praf si noxe.Ca urmare a cerererii formulate, Primaria Tg-Jiu,prin serviciul D.S.C.a dispus montarea acestor stalpisori ce nu incomodeaza nici pietonii ,nici masinile.
Initierea acestei actiuni a fost datorata faptului ca in proximitatea casei mele isi desfasoara activitatea un magazin alimentar ce nu detine suficiente locuri de parcare si acelea ce le detine au fost blocate cu semn de circulatie de administrator ,prin urmare domeniul public din fata portii mele(pamant) a devenit loc de parcare pentru magazin si cale de rulare pentru masinile cumparatorilor avariind in mai multe randuri utilitatile de apa current si fibra optica.
In speranta unui trai sustenabil ,curat,civilizat ,dreptul ordine liniste publica eu va multumesc pentru posibilitaea acestui drept la replica.
Mai jos va atasez si fotografiile ce au fost atasate de mine la cererea primariei ce justifica cele relatate mai sus.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *