Monden

S-a îmbrăcat de la gunoi, însă nu i-a păsat de gura lumii! Frumoasa interpretă de muzică populară din Târgu Jiu și-a spus povestea la televizor! VIDEO

Într-una din edițiile din această săptămână a emisiunii Acces Direct de la Antena 1 a fost invitată frumoasa interpretă de muzică populară din Târgu Jiu, Maria Beatrice Băndoiu. Frumoasa brunetă a povestit cum și-a petrecut copilăria, dar și atunci când destinul i-a dat o lovitură cruntă, fiind desfigurată de un câine, într-un parc din Bucureşti. Artista de muzică populară, Maria Beatrice Băndoiu, a rămas însă la fel de frumoasă, deși suferit numeroase operații de reconstrucție. Tânăra a mai povestit şi cum primul său costum popular a fost unul găsit într-o ghenă de gunoi din Târgu Jiu. Întreg momentul său îl puteți vizualiza în video de mai jos.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Repertoriu select .sensibilitate .frumusete.pudoare talent.astea sunt calitățile Mariei .cea mai buna solista de folclor din Oltenia a ştiut dintotdeauna să puna botnița muzicii comerciale de proastă calitate..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button