EvenimentUltima oră

S-a împușcat în cap în mașina parcată chiar în fața spitalului de pe TUDOR!


Bărbatul în vârstă de 35 de ani din Târgu Jiu se afla în masina personală atunci când s-a împușcat în cap. Din informațiile primite acesta se afla parcat chiar in fata unității medicale aflate pe strada Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. “ La data de 5 octombrie a.c., Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către personalul de serviciu din cadrul Unității Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că lucrătorii S.M.U.R.D. Gorj au găsit în fața unității medicale o persoană de sex bărbătesc, ce prezintă o plagă prin împușcare la nivelul capului. La fața locului s-au deplasat o patrulă de siguranță publică și echipa operativă constituită la nivelul subunității care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a fost găsit în stare de inconștiență de lucrătorii S.M.U.R.D., pe locul dreapta față al autoturismului proprietate personală, ce se afla parcat pe strada Tudor Vladimirescu, în fața Spitalului Județean de Urgență din municipiul Târgu Jiu. În autoturism, pe podeaua din dreapta față, a fost găsit un dispozitiv din spectrul armelor de asomare, nesupus autorizării sau înregistrării. Persoana în cauză a fost preluată de personalul medical de gardă pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

La locul evenimentului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul unității, pentru continuarea cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Starea bărbatului este gravă și urmează să fie transferat la SCJU Craiova pe secția de Neurochirurgie.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button