Ultima oră

S-a urcat băut bine la volan și a produs un accident rutier, soldat cu victime

La  data de 24 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un participant la trafic, despre faptul că, pe DN 67 Buduhala, a avut loc un accident rutier, soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Târgu Jiu către Motru, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers, față de microbuzul condus în fața sa, de un bărbat, de 51 de ani, din comuna Bălănești, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

S-a procedat la testarea celor doi conducători auto implicați în eveniment, iar în cazul tânărului de 24 de ani, rezultând  o concentraţie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat că acesta are exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, suspendată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și care are dreptul de a conduce suspendat.

 

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *