Eveniment

Sacagiu, individul care a ultragiat trei polițiști și a evadat din arestul la domiciliu, vrea să scape din arest

Sacagiu Laurențiu Petrișor, cetățeanul din Runcu care anul trecut, în martie, își bătea joc de trei polițiști, aducându-le injurii, vrea eliberarea din arestul IPJ Gorj. Asta, după ce același inculpat, trimis în judecată pentru trei fapte de ultraj, lovire și alte violențe, conducere fără permis de conducere a ieșit din arestul la domiciliu pentru a-i aplica o corecție unui vecin. Pe 2 martie, o instanță a Judecătoriei Târgu Jiu a decis prelungirea arestării preventive pentru Sacagiu pentru 30 de zile.

Petrișor Laurențiu Sacagiu a devenit însă celebru la începutul lunii martie 2021, după ce s-a filmat înjurând polițiștii din localitate, iar înregistrarea a devenit publică. Sacagiu a fost acuzat de ultraj, amenințare și conducere fără permis. „Băi, caschetare, scoți pistolul la mine?”, i-a spus nervos bărbatul unui polițist din Runcu. a fost reținut preventiv, a ajuns chiar în Penitenciarul Craiova apoi a ajuns, anul trecut, în arest la domiciliu pentru cele cinci fapte penale pentru care a fost deja trimis în judecată.
În toamna, Sacagiu nu a putut sta liniștit și a plecat din arestul la domiciliu pentru a-și agresa un vecin. Fapta se încadrează la evadare, astfel că bărbatul de 43 de ani a ajuns din nou în arest preventiv, în prima fază pentru pentru 15 zile. Acesta a mai avut o ieșire și la finalul lunii martie, când a plecat din arestul la domiciliu să taie cauciucurile de la mașina unui localnic.

Potrivit IPJ Gorj, bărbatul din comuna Runcu a fost reținut atunci fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și evadare. Bărbatul se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, în comuna Runcu, dar a părăsit locuința și s-a deplasat în curtea unui vecin, pe care l-a bătut pe fondul unul conflict spontan.
De atunci nu a mai fost pus în libertate, măsura arestului fiind prelungită chiar la începutul acestei luni, lucru neagreat de respectivul care contestă acum măsura.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button