Eveniment

Salariată a Carierei Lupoaia, luată cu ambulanța la ieșire din schimbul III! Minerii strâng semnături pentru șomaj tehnic

O angajată cu vârsta de 45 de ani, mașinist la Cariera Lupoaia, a fost luată cu ambulanța de la serviciu, la ieșirea din schimbul III. Femeia s-a simțit rău și a fost internată la Spitalul Motru. Colegii de muncă ai angajatei s-au speriat, au cerut testarea femeii de Coronavirus, și intrarea lor în 75%.

Incident, joi dimineața la ora 6.30, la Cariera Lupoaia. O femeie s-a simțit rău, pentru ea fiind chemată o ambulanță care au ridicat angajata de la locul de muncă. Minerii s-au speriat, s-au gândit că are Coronavirus dar unii au spus că a făcut o criză de rinichi, că ar fi avut pietre, deși ar fi făcut temperatură. Simptomele femeii au băgat panică în rândul salariaților, iar unii au cerut imediat șomaj tehnic, în timp ce alții sunt în așteptare, dorind ca măsura să vină de la administrație.

Deja, unul dintre sindicatele din Cariera Lupoaia a strâns, la schimbul II, ieri, 100 de semnături pentru intrarea în șomaj tehnic. Colectarea de semnături va continua și la Roșiuța.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *