Dezvăluiri

Salariații TESA din CE Oltenia cer sa fie testați! Doi angajați din sediul companiei, confirmați cu COVID-19!

Un salariat de la Biroul Strategie - Dezvoltare din cadrul Complexului Energetic Oltenia și soția sa, angajată tot în cadrul TESA a companiei, au fost confirmați, miercuri, pozitivi cu COVID-19. Bărbatul a devenit suspect, după ce, în ziua precedentă, i s-a făcut rău și a ajuns la spital. Soția acestuia n-a mai fost la serviciu de două săptămâni, așa că, ancheta epidemiologică declanșată de Direcția de Sănătate Publică Gorj în CE Oltenia va viza doar personalul care a intrat în contact cu bărbatul, iar în aceste condiții mai mulți salariați de la sediul companiei au fost trimiși în izolare la domiciliu.

Președintele Directoratului CEO, Daniel Burlan, a declarat că au fost luate măsuri de dezinfecție a sediului companiei, iar cei care au intrat în contact cu bărbatul, vor rămâne în izolare la domiciliu.

”Există o persoană internată în spital, care s-a prezentat aseară cu febră, noi am luat primele măsuri de dezinfecție a sediului, am identificat persoanele care au intrat în contact cu angajatul nostru și le-am recomandat să rămână in izolare la domiciliu.Nu cred că a fost într-un mediu în care erau 20 de persoane, la el în birou nu sunt mai mult de opt persoane”, a precizat Burlan, la postul de televiziune Tele3.

Sindicatul salariaților TESA solicită testarea personalului

Sindicatul Liber ”ALFA” solicit conducerii CE Oltenia să facă demersurile necesare pentru ca întreg personalul TESA să fie testat pentru coronavirus, având în vedere că suspiciunile de infectare în rândul celor doi salariati ai companiei au fost confirmate.

„Atragem atenția că există un pericol imens, atât pentru colectivul CE Oltenia, ajungându-se până la închiderea totală a sediilor CEO, cât și pentru societate, existând riscul infectării în masă cu acest virus”, a transmis Alin Munteanu, președintele sindicatului, printr-un comunicat remis presei.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *