EvenimentUltima oră

Șase dosare penale la Parchetul Judecătoriei Târgu Jiu în cauză cu radarul de la Turceni! În patru, reclamanții sunt polițiști

Șase dosare penale se află în cercetare la PJ Târgu Jiu, în speța cu autospeciala Volkswagen, dotată cu radarul ușor influențabil, aflată în dotarea Poliției Turceni. Patru dintre reclamanți sunt la rândul lor polițiști, respectivii fiind sancționați de colegii lor pentru că ar fi circulat cu viteză peste limita legală, în zona Turceni. Polițiștii reclamanți consideră că aparatul radar respectiv, luat de pe autospeciala returnată Poliției Turceni, putea fi influențat de echipajul de pe mașină de poliție, care avea scopul să crească considerabil numărul de sancțiuni, pentru premierea agenților în cauză.

Acum anchetatorii au solicitat detalii tehnice firmei care a realizat aparatul reclamat, în timp ce la instanță, magistrații au cerut explicații IPJ Gorj, legat de separarea spetelor venite de la șoferii prinși cu autospeciala radar sau pistolul cu care este dotată în prezent Poliția Turceni.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *