Ultima oră

Scandal într-un bar din Motru. A fost implicat și fiul unui polițist

Un scandal a avut într-un cunoscut bar din municipiul. Agresorul ar fi fiul unui polițist din localitate. Victima a ajuns la spitalul din Craiova și are nevoie de peste 50 de zile de îngrijiri medicale.

„La data de 18 iunie a.c., s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Motru, un tânăr din aceeași localitate, de 19 ani, care a declarat verbal că a fost agresat fizic de un alt tânăr de 24 de ani.

Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, iar din primele verificări au stabilit că, cei doi, după ce au consumat băuturi alcoolice în incinta unui local public din Municipiul Motru au avut niște discuții contradictorii, bărbatul de 24 de ani lovindu-l cu pumnul în zona feței pe tânărul de 19 ani.

Ulterior, tânărul agresat a fost transportat la Spitalul Municipal Motru în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Până în prezent, persoana vătămată nu a formulat plângere penală.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut fapta“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button