Dezvăluiri

SCANDAL între patronii de hoteluri din Rânca! Acuzații de FURT și ȘANTAJ: ”Nu mai vrem să auzim de nemerniciile acestui om!”

Acuzații extrem de grave, lansate pe o rețea de socializare, de către Angela Vintilescu, patroana unui cunoscut hotel din Rânca, la adresa lui Constantin Pănescu, șeful Asociației Concesionarilor din acea zonă montană: ”Ne-a furat drepturile și banii din Asociația din spatele căreia a amenințat, a șantajat, a obținut avantaje enorme”. Atacul devastator al fostei consiliere locale de la Novaci vine pe fondul ultimelor declarații ale lui Pănescu care susține că Rânca îndeplinește toate condițiile pentru a fi declarată stațiune de interes național, că ar trebui preluată de Consiliul Județean, iar stațiunea să fie condusă de un așa zis guvernator.

Patroana hotelului ”Onix” de la Rânca, Angela Vintilescu, pare că s-a săturat de toate discuțiile sterile despre problemele din acea zonă, în contextul în care nu s-a făcut nimic pentru rezolvarea acestora, chiar dacă investitorii în turism de acolo s-au asociat într-o organizație care să le reprezinte interesele.

Blocajele rutiere și aglomerația din ultimele săptămâni, determinate de lipsa contractelor de deszăpezire ale celor două primării, Baia de Fier și Novaci, pe teritoriile cărora se întinde zona turistică Rânca, au generat, din nou, discuții, în spațiul public, despre administrarea acelei zone.

Ca de obicei, cel mai vocal dintre proprietarii de hoteluri, Constantin Pănescu, președintele Asociației Concesionarilor Rânca, a susținut, în media locale, că zona ar trebui să fie declarată stațiune de interes național, să fie condusă de un guvernator și preluată de Consiliul Județean Gorj.

La o postare pe rețelele de socializare, Pănescu s-a exprimat în mai multe comentarii despre ce a făcut pentru acea zonă turistică, iar Angela Vintilescu a răbufnit și l-a acuzat pe acesta de lucruri extrem de grave, printre care furt și șantaj.

”DECEBAL este BLESTEMUL Râncii; I-am spus, știe bine! De necontestat abilitățile sale în diversiuni mizerabile la adresa celor care au avut curajul să devoaleze adevărul despre acest personaj!!! Despre măgăriile prin care ne-a furat drepturile și banii din Asociația din spatele căreia a amenințat, a șantajat, a obținut avantaje enorme: ap fără bani timp de 15 ani, revândută într-un milion de ciorbe; neplată chirie pe terenul de sub cele 30 de mașini ale turiștilor săi; deszăpezire pe bani publici, sub amenințarea autorităților cu presa indusă în eroare, plus altele. Se mai are doar pe el cu el; mulți nu mai vrem să auzim de nemerniciile acestui om, imaginat în mintea lui STĂPÂNUL Râncii!!! Ne bucurăm că vedeți IMPOSTURA acestui individ dubios! Poate vede și presa realitatea asta!”, a comentat Angela Vintilescu pe Facebook.

Curios este că Pănescu nu a reacționat, în nici un fel, la atacul devastator la adresa sa.

Scandalul între cei doi proprietari de hoteluri a pornit în primăvara anului trecut, iar la un moment dat, Vintilescu l-a catalogat pe Pănescu drept ”Haiduc de Rânca” și a scris despre acesta că haiducește statul roman. ”… așa își poate spune Nea Pănescu de la Panoramic care ,,haiducește” lejer statul român de sute de mii de euro în 15 ani, neplătind nici parcare pentru zecile de mașini, nici deszăpezire pe sub acestea, nici apa, nici canalizare (cu branșament abuziv) și nici multe altele! Păi cum așa? Bine, cu TUPEU, amenințând mereu autoritățile statului din spatele Asociației de carton, aservită și luată cu japca, prin ducere în eroare și manipulare. … o faimoasă rețetă de JMEKER”!”, a scris la acel moment Angela Vintilescu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *