Dezvăluiri

SCANDAL la Săcelu!

Fostul primar al comunei Săcelu, Florin Jurebie, îl acuză pe actualul edil, Gheorghe Dumitrelea, că a dublat fondurile pentru acordarea cadourilor de sărbători, în condițiile în care primăria se confruntă cu probleme financiare.

Florin Jurebie a ieșit la atac după ce, marți, Consiliul Local a aprobat suma de 24.000 de lei pentru pachetele de sărbători care vor ajunge la copiii din comună, dar și la persoanele cu handicap. Fostul edil a votat împotriva proiectului de hotărâre. Florin Jurebie a spus că i se pare prea mare suma de 300 de lei pentru fiecare copil. “ Banii erau alocați, la începutul anului, fiind vorba despre 12.000 de lei. Acum, ne-am trezit cu suma dublată, dar el nici nu știa câți copii sunt. Mi se pare penibil. Primăria Săcelu este cea mai săracă din Gorj. Eu propuneam să fie cumpărate tablete. Nu poți să arunci niște bani pe bomboanele și portocale. Sunt convins că din banii acestor copii se vor lua mult mai multe cadouri și vor ajunge la alt tip de persoane și se vor împărți la alte categorii, pe prietenii, pe nepotisme”, acuză Florin Jurebie.

Dumitrelea: valoarea fiecărui pachet va fi de minimum 100 de lei

Gheorghe Dumitrelea susține că majorarea sumei pentru cadouri s-a făcut din economia realizată din faptul că școlile au fost închise. Primarul comunei Săcelu dă asigurări că pachetele de sărbători vor fi împărțite la fel ca în anii trecuți. Valoarea lor va fi de minimum 100 de lei, nu 300 de lei, așa cum a declarat fostul primar, Florin Jurebie. De acești bani vor beneficia copiii, familiile fără posibilități, dar și persoanele cu handicap. Mi se pare mai omenesc să dăm aceste pachete în prag de sărbători. Valoarea fiecărui cadou va fi de minim 100 de lei și le voi împărți la fiecare la poartă cu microbuzul școlar. O să le cumpăr fără adaos comercial”, a conchis Gheorghe Dumitrelea.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Foarte buna intentia de a da cadouri pentru copii și familiilor cu posibilități reduse. Jurebie sa lase pliscul moale ca nu a făcut nimic, e zero ca om nici în consiliu nu avea ce cauta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button