Ultima oră

Scandal pe o stradă din Târgu Jiu. Doi bărbați au fost reținuți

În seara zilei de 5 iunie 2024, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la intersecția străzilor Lotrului cu Hidrocentralei din Târgu Jiu a avut loc un conflict între mai multe persoane.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că doi bărbați, în vârstă de 18 și 29 de ani, din Târgu Jiu, s-au agresat recirpoc, lovindu-se cu pumnii și picioarele în urma unui conflict spontan. De asemenea, bărbatul în vârstă de 29 de ani, a fost lovit cu o geantă în zona capului, de o femeie, în vârstă de 39 de ani și cu pumnii în zona feței, de un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, persoanele implicate au refuzat îngrijirile medicale.

La data de 6 iunie, polițiștii, fiind în continuarea cercetărilor, în baza probatoriului administrat, au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore față de cei doi bărbați de 18 și 29 de ani, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *