Eveniment

Scandalagiul cu sabia de la Bâlteni, arestat preventiv

Virgil Romanescu, tânărul de 21 de ani, din localitatea Bâlteni, care a făcut un scandal monstru într-o sală de jocuri de noroc din localitate, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Acesta s-a răzbunat pe „mașinuțe“, după ce a pierdut o sumă mare de banii. A fost scos din sala de jocuri de noroc, pentru că devenise recalcitrant, după care s-a întors cu o sabie și a făcut totul praf. A distrus mai multe aparate de jocuri de noroc, după care a lovit chiar și mașina patronului. Scandalagiul nu s-a oprit aici și a agresat alți trei tineri.
„În temeiul art.223 alin.1 lit.d C.p.p. respinge propunerea formulată în dosarul nr.2463 /P/2022 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu privind arestarea preventivă a inculpatului R V, pentru săvârşirea a două infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 din Cod Penal, a două infracţiuni ameninţare, prev. de art. 206 alin. 1 din Cod Penal, a trei infracţiuni de distrugere, prev. de art. 253, alin. 1 din Cod Penal, o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice, prev. de art. 371 din Cod Penal şi o infracţiune de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, prev. de art. 372 alin. 2 C. pen., toate cu aplicarea art.38 alin.1 Cod Penal. În baza art. 275 alin.6 C.p.p. suma de 313 de lei, reprezentând onorariul avocatului din oficiu ce va fi avansată din fondurile Ministerului Justiţiei, rămâne în sarcina statului. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă“, a stabiliot instanța de judecată.

Acuzat de comiterea a patru infracțiuni

Potrivit Poliției, Virgil Romanescu este acuzat de comitere a patru infracțiuni: „Un tânăr, de 21 de ani, din comuna Bâlteni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Din cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul, la aceeași dată, în timp ce se afla în incinta unui local public din comuna Bâlteni, ar fi agresat fizic trei tineri de 22, 23, respectiv 26 de ani, toți din aceeași localitate, și, de asemenea, având asupra sa un obiect tăietor-înțepător, ar fi provocat mai multe pagube materiale“.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button