Ultima oră

SCENE INCREDIBILE petrecute în Vâlcea: Un bărbat a intat cu mașina pe trotuar încercând să-și omoare fratele și tatăl

Sursa foto: gazetavalceana.ro

Un bărbat din Vâlcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor calificat, după ce a încercat să-și ucidă doi membrii ai familiei.

Acesta i-a urmărit pe tatăl şi fratele lui cu mașina, pe contrasens, şi a urcat pe trotuar, în încercarea de a-i lovi pe cei doi.

Agresorul a fost reținut şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, anunță Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

„În după amiaza zilei de 30.11.2022, pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul i-a lovit intenţionat pe tatăl şi fratele său, cu autoturismul marca Ford Focus, condus sub influenţa băuturilor alcoolice, pătrunzând pe contrasens, pe bulevadul Dem Rădulescu unde se aflau aceştia, context în care a intrat cu partea frontală a autoturismului în ei, după care, întrucât cei doi s-au ridicat şi s-au refugiat pe trotuar.

Inculpatul a încercat în continuare, în mod repetat, să-i lovească în aceeaşi manieră, pătrunzând cu intenţie cu autoturismul de mai multe ori pe trotuar după aceştia, rămânând, în cele din urmă suspendat cu autoturismul pe trotuar, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică”, se arată în comunicatul autorităţilor.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button