Social

Se deschide primul magazin MAXI PET din Târgu Jiu! Animalele de companie din Târgu Jiu vor avea și ele, propriul Hipermarket!

În 26 mai a.c., Maxi Pet, lider național în comerțul cu hrană și accesorii pentru animale de companie, va deschide primul magazin din Târgu Jiu în Zonen Retail Park, Aleea Digului nr. 1.

Maxi Pet Târgu Jiu te așteaptă cu tot soiul de surprize!

Având o suprafață de peste 300 mp, Maxi Pet Târgu Jiu va oferi clienților săi o gamă completă de produse dedicate animalelor de companie. Mai mult, ghidându-se după sintagma creștem împreună, personalul magazinului este instruit astfel încât să poată fi de folos cu sfaturi utile pentru îngrijirea și creșterea sănătoasă a animăluțelor, în toate etapele lor de creștere.

Echipa Maxi Pet Târgu Jiu este mândră să se alăture comunității de iubitori de animale și, de asemenea, să completeze cel de-al 10-lea magazin al rețelei naționale”, potrivit Izabelei Delcea, Managerul Magazinului Maxi Pet Târgu Jiu.

 

Maxi Pet – hrană și accesorii pe gustul lui, prețuri pe gustul tău!

În perioada 26 – 28 mai, la deschiderea noului magazin Maxi Pet Târgu Jiu, te vei bucura de numeroase cadouri și surprize. Cu fiecare magazin, optimizăm formatul acestora astfel încât să oferim o experiență de cumpărături îmbunătățită – semnalizăm vizibil zonele cu mărci proprii, promoțiile sau categoriile principale de produse.

Maxi Pet are tot ce îți poți dori! În plus, animăluțele sunt bine-venite în magazinele noastre.

Întrucât animăluțele sunt bine-venite în magazinele Maxi Pet, te așteptăm împreună cu al tău să-și aleagă singur recompensele sau jucăriile. Așadar, ne găsești în Zonen Retail Park, la adresa Aleea Digului nr. 1.

 

Maxi Pet – hipermarket și punct farmaceutic veterinar pentru animăluțele de companie 

Maxi Pet Târgu Jiu este mai mult decât un magazin – este o experiență concentrată în jurul relației animăluț – omul său.

Așadar, în plus față de a fi un hipermarket specializat, în interiorul Maxi Pet Târgu Jiu, găsești și punct farmaceutic veterinar pentru animalele de companie. Aici, consultanții dedicați se vor îngriji să-ți ofere îndrumare și recomandări pentru nutriția, igiena și sănătatea animăluțului tău.

Consultanții Maxi Pet Târgu Jiu vor fi pregătiți, oricând, cu cele mai bune sfaturi de îngrijire a animăluțului tău!

Inaugurarea magazinului Maxi Pet Târgu Jiu continuă strategia companiei de a oferi, zilnic, părinților de animăluțe produse de cea mai bună calitate, într-o largă varietate de sortimente. Maxi Pet reușește, deci, să-și respecte misiunea de a aduce categorii de produse complet noi, potrivite fiecărui buget și prin care sprijină, în același timp, inovația în Cercetare – Dezvoltare a produselor pentru animalele de companie.

 

Maxi Pet App – Aplicația mobilă dedicată animăluțelor de companie, dar cu care economisești tu!

Maxi Pet App este propria aplicație mobilă centrată în jurul animăluțelor de companie, dar gândită special pentru bugetul tău.

Lansată anul trecut și însoțită de programul de loialitate Maxi Pet Club, este ușor de descărcat și utilizat.

Este la îndemâna oricui are un telefon mobil cu sistem de operare Android sau iOS, iar, cu ajutorul ei, beneficiezi de oferte speciale și cupoane de reduceri pentru animăluțul tău. Mai mult, prin scanarea cardului digital din aplicație la fiecare cumpărătură efectuată în magazinele fizice Maxi Pet, vei acumula puncte și bonusuri care-ți vor aduce alte și alte reduceri.

La deschiderea Maxi Pet Târgu Jiu, din 26 mai, colegii din magazin vor fi disponibili pentru a te ajuta să desccarci și să utilizezi aplicația.

 

Maxi Pet – mai aproape de tine, implicați în comunitate

Comunitățile locale sunt entități vii care aduc contribuții semnificative și influențează bunul mers al societății. Comunitatea Maxi Pet este un astfel de exemplu, întrucât ea are ca obiectiv constant îngrijirea și bunăstarea animalelor și a proprietarilor lor.

„Maxi Pet se implică în susținerea animalelor fără stăpân, participă în campanii de adopție, donează hrană și accesorii, și promovează educarea proprietarilor de animale atât în interiorul magazinelor, cât și pe platformele sociale. Prin urmare, ne dorim cu nerăbdare să devenim membri activi ai comunității locale și să ne construim o reputație excelentă în rândul proprietarilor de animale de companie din Târgu Jiu și zonele înconjurătoare”, a declarat Miruna Diaconescu, Manager de Marketing Maxi Pet România.

 

În concluzie, Maxi Pet se angajează să ofere atât produse și servicii de calitate superioară, cât și o experiență digitală ușor de accesat, care se potrivește nevoilor tale. Vei descoperi un nou univers dedicat, în întregime, ție și animăluțului tău, care vine acum cu mai multe recompense.

 

Pentru mai multe noutăți și surprize, ne poți urmări pe Facebook, Instagram, Tik Tok și YouTube.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *