Ultima oră

Se deschide Târgul Meşterilor Populari Olteni

Zeci de meşteri populari din mai multe judeţe vor fi prezenţi timp de trei zile în zona centrală a municipiului Târgu Jiu.

Deschiderea Târgului Meşterilor Populari Olteni va avea loc vineri, 19 mai, la ora 11.00, în fața clădirii Direcției Județene de Cultură Gorj și a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

„19 meșteri valoroși din județele Gorj, Vâlcea, Argeș, Mehedinți, Dolj și Suceava, participanţi la numeroase târguri naţionale şi internaţionale, vin timp de trei zile la Târgu Jiu, pentru a expune şi a vinde produsele la care au lucrat. Pe toți îi unește pasiunea și dragostea pentru tradițiile și obiceiurile populare. Cei mai mulți dintre cei prezenți săptămâna aceasta sunt vechi colaboratori ai Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj.

Puteţi achiziţiona așadar costume populare, ceramică, bijuterii, ţesături, preparate apicole, sculpturi în lemn, turtă dulce, decorațiuni, aranjamente florale, dar și ouă încondeiate“, se arată într-un comunicat al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *