Ultima oră

Se ia apa în zona de nord a orașului, ca urmare a unei avarii

Aparegio Gorj S.A. – CED Târgu-Jiu, anunţă întreruperea furnizării apei potabile , în data de 07.05.2024, în intervalul orar 09.00- 20.00 în localitatea Târgu-Jiu, zona de Nord a orasului, ca urmare a avariei la conducta de transport Dn 600 din strada Ecaterina Teodoroiu.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că personalul de intervenție deplasat la fața locului va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.
La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete apa să înregistreze valori mai mari ale parametrului turbiditate. Recomandăm să nu se folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. Am sesizat de 2 luni de zile Aparegio prin mai multe petitii ca in blocurile din str. Comuna din Paris ( zona unde este avaria ) nu exista presiune la apa existand variatii ale debitului de apa.
    Dl director adjunct al CED Tg jiu mi-a transmis telefonic ca posibil sa am eu instalatia veche la apartament desi, orice persoana, chiar fara cunostinte in domeniu, realizeaza ca sunt probleme pe reteaua de apa.
    Iata ca „profesionalismul ” d nilor de la Aparegio iese la iveala.
    Apropo O.G. 27 /2002 reglementeaza modul de solutionare a petitiilor, unde se prevad termenele de solutionare a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *