Politică

Se încing spiritele la Bumbești-Pițic. ACUZAȚII între CANDIDAȚI

Candidații USR și PSD la primăria Bumbești-Pițic, Claudiu Golu, respectiv Florin Matescu, au început tirul de acuzații înainte de debutului campaniei electorale pentru alegerile parțiale din 27 iunie.

Candidatul USR la primărie, Claudiu Golu, a postat, pe pagina de socializare, un colaj video cu înregistrări din ședințe mai vechi de consiliu local în care candidatul PSD, Florin Martescu, are un discurs dur la adresa sa. Social-democratul are o dispută și cu liberala Irina Cojocaru, care, acum, candidează din partea PNL la postul de primar. Claudiu Golu spune că a prezentat filmarea, pe pagina de socializare, pentru a vedea cetățenii cui îi dau votul în alegerile locale. Candidatul USR susține că cel al PSD nu stă bine cu nervii și cedează ușor chiar și atunci când este provocat. Claudiu Golu susține că ar mai deține și alte înregistrări video cu Florin Martescu. “Dacă-l provoci, nu-l mai ține gura. Vorbește ca la stână, pentru că e cioban de meserie. Nu e pentru prima dată când vorbește așa. Mai am și alte filmări. Am pus această filmare ca să vadă oamenii pe cine votează. Dacă cetățenii se vor duce la el cu probleme și nu le va putea rezolva, va urla la ei. Arma lui este gura”, a conchis candidatul USR.

Martescu: M-au asociat cu Mister Bean

Florin Martescu spune că înregistrarea video, apărută pe internet, este de pe vremea când Claudiu Golu nu era consilier local și umbla cu “dezinformări și denigra consilierii locali”. Candidatul PSD la primărie susține că cel al USR nu a prezentat, pe pagina de socializare, întreaga filmare. Florin Martescu sugerează că ar fi fost provocat. Social-democratul este convins că scopul prezentării înregistrării video este acela de a fi denigrat în fața electoratului, acum, în prag de campanie. Florin Martescu acuză că adversarii politici au început să-l atace pe paginile de socializare, publicând fotografii în care este comparat cu personajul de comedie Mister Bean. „ Au postat numai ce au dorit dânșii din filmarea acelei ședințe. Domnul Golu a mințit oamenii că a vorbit la Direcția Sanitar Veterinară și a aflat că domnul primar nu le-a trimis probe de apă. Eu i-am spus că probele de apă se trimit la Direcția de Sănătate Publică, nu la DSV. I-am spus că Direcția Sanitar Veterinară face analizele la apa pe care o beau boii. Atunci, el a zis că eu sunt bou, acest lucru nu se vede pe filmarea pe care a postat-o. Acum, m-au asociat cu Mister Bean pe paginile de socializare. M-au denigrat. I-am amenințat că o să-i dau în judecată”, a declarat candidatul PSD.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button