Politică

Se pregătesc să dea mită electorală? Ce spune un primar din Gorj

Primarul orașului Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău, se așteaptă ca adversari politici să dea mită electorală, duminică, în ziua votului pentru alegerile locale.

Dănuț Birău susține că unii dintre adversarii săi politici ar avea intenția să ofere anumite lucruri unor persoane mai vulnerabile cu scopul de a vota anumiți candidați. Edilul social-democrat al orașului Târgu-Cărbunești speră ca, duminică, să fie o participare mare la urne. â

ănuț Birău vrea să obțină cel de-al treilea mandat și majoritatea în consiliul local. Primarul le recomandă adversarilor politici să se abțină de la metodele neortodoxe prin care să încerce să obțină voturile oamenilor.

“Mă aștept ca lucrurile să decurgă într-un mod normal, cu toate că e foarte posibil ca anumiți adversari electorali să încerce să ajungă la voturile alegătorilor și prin mijloace mai puțin ortodoxe, dar, până la urmă, este treaba lor și e treaba celor care sunt abilitați ca să descopere aceste lucruri. Noi, PSD, ne vom face în continuare o campanie responsabilă, în care ne vom respecta atât alegătorii, cât și adversarii și sperăm ca, duminica viitoare, un număr cât mai mare din cei care vor veni la vot să ne ofere sprijinul dumnealor și, în urma alegerilor din 9 iunie, la Târgu-Cărbunești, să rămână un oraș care să aibă un primar PSD și o majoritate PSD în consiliul local care să poată să ducă pe mai departe proiectele aflate în derulare și cele pentru care am depus cereri pentru obținerea finanțărilor. Îi sfătuiesc pe contracandidați să încerce să se abțină de la a obține voturi prin mijloace nelegale. Alegătorii trebuie să voteze în mod corect. Cei care încearcă să obțină voturi prin alte mijloace nu au gânduri prea bune, în momentul în care ar putea ajunge într-o anumită funcție decât a-și recupera acele lucruri pe care le-au oferit pentru a obține aceste posturi”, afirmă Dănuț Birău.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *