Eveniment

Sechestru pe cele patruzeci de procente din celebra Gardera River, firma lui Condescu

SC Gardena River SRL, firma la care Marin Condescu deține 40%, societate cunoscută pentru că era abonată la banii Clubului de Fotbal Pandurii Lignitul Târgu Jiu, înainte și după insolvență, are pus sechestru. Măsura a fost instituită de către instanță, în urma solicitării ginerelui lui Marin Condescu care îi pretinde socrului său achitarea unei datorii recunoscute de instanța de judecată. De altfel, Condescu are executare silită pe toate conturile urmare a acestui debit datorat lui Cîrstoiu Cristian Eugeniu.

Sechestrul a fost stabilit de instanță de judecată în baza dosarului civil nr.18067/318/2022 aflat pe rolul Judecătoriei Târgu Jiu.

Gardena River SRL a apărut într-un celebru dosar cu Pandurii pentru că a forat puțuri de apă la ferma de capre a lui Condescu de la Baniu și a facturat lucrarea pe clubul de fotbal Pandurii.
Pe perioada insolvenței clubului, Golea Marin i-a oferit oportunitatea lui Condescu dar și Mădălinei Berbecel, care apărea ca și asociată în firmă, de a-și spori veniturile localului deținut de cei doi, care a oferit, contra cost, masa pentru jucătorii de la Pandurii.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *