Dezvăluiri

VIDEO. Șefă de serviciu din Teatrul ”Elvira Godeanu” își face somnul de prânz la birou! Pentru așa muncă grea primește un salariu motivant, plus spor de condiții periculoase!

Munca la stat se dovedește istovitoare pentru Fănușa Virginia Popescu, șef serviciu în cadrul Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” Tg-Jiu. Femeia a fost filmată în timp ce dormea, cu capul pe birou, chiar în timpul orelor de program. Sau în timpul rămas după pauza de masă, pentru că pe același birou se poate observa o farfurie goală, semn că salariata instituției de cultură tocmai servise prânzul și își făcea siesta. Practic, Fănușa Popescu respecta principiul popular, ”De-ar mânca omul o nucă, după masă tot se culcă”, cu gândul, evident, la salariul care i-a crescut odată cu funcția, plus sporul de condiții vătămătoare…

Niște oameni răi au filmat-o pe Fănușa Virginia Popescu, unul din cei patru șefi serviciu din cadrul TDEG, moțăind pe scaunul de la birou și, mai apoi, căzută, de-a dreptul, în lumea viselor, cu capul pe birou, lângă farfuria din care, cel mai probabil, servise prânzul.

Fără alte comentarii, trebuie spus că Fănușa Popescu, din poziția de șef serviciu, are un salariu, lunar, de bază de 7.019 de lei, la care se adaugă un spor de condiții vătămătoare în cuantum de 825 de lei.

Nu se știe, cu exactitate, când a fost făcută filmarea, însă oricum, teatrul din Tg-Jiu se află într-o lungă perioadă de adormire, adică fără activitate, în condițiile în care, timp de cel puțin opt luni, se efectuează unele lucrări la clădirea TDEG, în vederea obținerii avizului de securitate la incendiu.

Am dorit să căutăm pe siteul teatrului cine mai face parte din conducerea acestuia, însă și pagina din spațiul virtual e în adormire, adică afișează mesajul ”Teatrul este închis pentru renovări. Vă mulțumim pentru înțelegere”. Iar mai multe secțiuni ale siteului se află și ele în construcție. Tot pentru aviz de la ISU?

De fapt, pentru a scoate conducerea instituției din starea de somnolență generalizată, cei de la ISU ar trebui să aducă, mai întâi de orice aviz, o cisternă de apă cu gheață, pentru dușuri reci. La nevoie.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *