Dezvăluiri

Șefii învățământului și-au montat umbrar pe clădirea Inspectoratului Școlar, ca să nu se bronzeze neuniform la cafeaua de dimineață!

Reforma în educație pare că începe de la Gorj, iar cei din Guvern se gândeau, într-o vreme, s-o ia la centru pe inspectoarea generală și s-o pună ceva mare prin minister, să-i învețe și pe ăia de acolo reformă!

De fapt, întreaga echipă de conducere de la Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj e formată din niște prețioși de la PNL și USR, de care n-a auzit nimeni. Atât de prețioși încât au impresia că pot face orice, chiar să monteze o copertină retractabilă pe sediul inspectoratului, ca să nu-i bată soarele, în multele ore în care socializează, la cafea.

La etajul 1 al ISJ Gorj, chiar deasupra intrării principale în clădire, a fost montată o copertină extensibilă, precum cele ale teraselor cafenelelor de pe plajă.

Copertina are rolul de umbrar pentru balconul de la primul etaj al clădirii, locul fiind amenajat chiar ca o terasă, cu loc pentru fumat, în care cei din inspectorat își pot savura cafelele. Fiind atât de prețioși, șefii ISJ au făcut în așa fel încât să fie protejați de razele soarelui, pentru că ricau să se bronzeze neuniform și era greu să repare ”nenorocirea” chiar și la saloanele de beauty pe care le frecventează.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *