Politică

Șeful PMP nu a mai venit în campanie la Bumbești-Pițic urmare a unei crize renale

Președintele PMP, Cristian Diaconescu a fost așteptat ieri, la Târgu Jiu, unde urma să aibă o întâlnire cu liderii organizației Gorj, precum şi cu aleșii locali ai partidului din acest județ. La ora 10.00 însă, conducerea PMP Gorj a fost anunțată că vizita este contramandată deoarece președintele partidului a făcut o criza la rinichi.

Diaconescu urma să dezbată strategia PMP pentru alegerile locale parțiale care vor avea loc în comuna Bumbeşti-Piţic din Gorj, în prezența staff-ului de campanie şi a candidatului la primărie. Și acest lucru a fost însă amânat.

“Președintele PMP se va interesa de situația din Gorj, în contextul în care a primit numeroase semnale din teritoriu privind unele presiuni venite din partea PNL asupra candidaților partidului. Cristian Diaconescu a ținut să clarifice lucrurile în această privință, subliniind că PMP merge la aceste alegeri parțiale pe cont propriu, nu face niciun fel de alianțe şi dorește o campanie curată, bazată pe proiecte pentru comunitate”, se precizează într-un comunicat de presă al PMP, emis miercuri.

Președintele PMP anunțase și o conferință de presă la ora 15,00, la sediul partidului din Târgu Jiu dar organizase, la ora 17,00, o întâlnire, în comuna Arcani, cu liderii organizației Gorj şi cu aleșii locali din acest județ.

Nu se cunoaște deocamdată când va veni liderul de partid în Gorj, cert este doar că prezența respectivului va fi simțită în următoarele două săptămâni de campanie electorală pentru parțialele din Bumbești-Pițic.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button