PoliticăUltima oră

Senatorul Rujan, critici dure la adresa Guvernului Cîțu: ”O gloată de puști!”

Senatorul social-democrat Cristinel Rujan a expus, într-o analiză succintă, situația din România, în contextul crizei politice și al creșterii prețurilor și a taxat incapacitatea Guvernului de a gestiona problemele românilor.
”Dreapta eșichierului politic stă și așteaptă să treacă alegerile interne din PNL, de parcă timpul ar fi încremenit. Până și președintele Iohannis a lăsat-o mai ușor cu treaba (din moment ce Guvernul tot nu aplică nimic din ce promulgă dânsul) și-a ieșit să joace un pic de golf. Problema este că românii nu mai au timp, nu mai pot aștepta, nu mai pot răbda să vadă cum țara lor devine un loc de joacă vandalizat de o gloată de „puști” care au rătăcit drumul!
Valul 4 al pandemiei, despre care tot vorbim încă din primăvară, i-a surprins iarăși pe guvernanți precum o face și zăpada iarna. Facturile cresc într-un ritm amețitor, rostim cuvântul „deficit” mai des decât ne salutăm pe stradă, în timp ce economia gâfâie sub povara atâtor măsuri heirupiste, luate de pe undeva de la Vama Veche sau din balon.
Prioritatea oricărui Guvern trebuie să fie protejarea nivelului de trai al românilor, ori nici un guvern de dreapta nu a făcut acest lucru. Iată de ce toți trebuie să plece: și Cîțu, dar și Barna! Împreună au distrus România!”, a sintetizat senatorul Rujan, într-o postare pe o rețea de socializare.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *