Ultima oră

SENTINȚĂ FINALĂ: Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare!

Judecătorii de la Tribunalul Olt au dat astăzi sentința definitivă în Dosarul Caracal, după trei amânări. Gheorghe Dincă, acuzat de crimă, viol și trafic de persoane, după dispariția Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, a primit pedeapsa maximă de 30 ani închisoare în regim de detenție.

Gheorghe Dincă, bărbatul de 69 ani, din Caracal, acuzat de trafic de persoane, viol, omor și profanare de cadavre, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, după trei ani de la data comiterii dispariției celor două fete.

Atât avocații rudelor fetelor ucise, cât și procurorul DIICOT și chiar apărătorul inculpatului cerând pentru inculpat pedeapsa maximă.

ADVERTISING

În ceea ce privește complicele lui Gheorghe Dincă, vecinul său, Fane Risipițeanu, cel care este acuzat de viol, procurorii au cerut o pedeapsă de 12 ani de închisoare.

La tribunal au fost prezenți avocatul Aurel Moldovan și bunicii Luizei Melencu.

Judecătorul de caz a spus, în această dimineață, că nu va da citire sentinței în sala de judecată. Avocatul și bunicii fetei au fost indignați de această veste și au cerut ca judecătorul să vină în sală.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *