Monden

SEXY prezentatoare TV, spectaculoasă în rochia de mireasă! Nașii au fost Cristi Borcea și Valentina Pelinel!

A venit ziua cea mare pentru Nasrin Ameri, care a pășit vineri, 29 iulie, în fața altarului alături de partenerul ei, Florin, cu care s-a căsătorit civil încă de anul trecut. Nunta a fost planificată în cel mai mic detaliu de ceva vreme, iar de la eveniment nu au lipsit, bineînțeles, nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel.

Nasrin Ameri și soțul ei, Florin, și-au jurat iubire veșnică și în fața altarului, organizând o frumoasă ceremonie în biserică.

Încă de la primele ore ale zilei, Nasrin și-a surprins în mod plăcut „audiența” de pe rețelele de socializare, cu o stare de spirit excelentă, având în vedere că aceasta a fost ziua în care a îmbrăcat rochia de mireasă.

Entuziasmată și fără emoții, cel puțin la prima vedere, prezentatoarea TV a început din timp pregătirile, animate de muzica tare lăsată pe fundal. „Mă duc să mă mărit. Revin!”, a glumit ea în mediul online.

Mireasa și nașa Valentina Pelinel au fost mai apoi la machiaj și coafat, publicând imagini din timpul „răsfățului” și pe rețelele de socializare.

Nasrin Ameri, rochie de mireasă spectaculoasă

Pentru ziua cea mare, Nasrin a ales o rochie cu un decolteu adânc și un croi mulat care i-a pus în evidență silueta. Mai mult decât atât, în partea de jos, rochia lungă de mireasă a fost transparentă pe alocuri, cu inserții din paiete, totul făcând parte dintr-un model special gândit pentru a atrage toate privirile. Voalul lung și impunător a completat perfect întregul ansamblu, iar mireasa a strălucit, la propriu, în ținuta aleasă.

Nici mirele, dar nici nașii nu s-au lăsat însă mai prejos, alegând ținute elegante pentru marele eveniment, așa cum era de așteptat.

Nașii Cristi Borcea și Valentina Pelinel, eleganți la ceremonie

În timp ce domnii s-au prezentat „la 4 ace”, în costume negre, clasice, cu papion, nașa Valentina Pelinel a fost pata de culoare din cadrul ceremoniei. Fostul model a optat pentru o rochie de culoare mov, lungă până în pământ, cu un umăr dezgolit, pentru un plus de „efect”.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button