Dezvăluiri

Sindicatele vor să vadă Bugetul CEO până pe 1 februarie

Sindicatele din Complexul Energetic Oltenia au solicitat oficial proiectul de Buget de venturi și cheltuieli pe 2022. Solicitarea a fost transmisă administrației Complexului Energetic Oltenia, iar un răspuns este așteptat până în jurul datei de 1 februarie. Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, a declarat că este important ca proiectul de Buget să ajungă la sindicate într-un timp rezonabil, având în vedere că nu mai este mult până când vor fi demarate negocierile pentru viitorul Contract Colectiv de Muncă.

Acestea ar putea începe chiar de luna viitoare, respectiv începutul lunii martie. Noul Contract Colectiv de Muncă ar trebui să fie negociat până la data de 1 aprilie 2022. Este important ca sindicatele să cunoască proiectul de Buget pentru a putea cunoaște alocările bugetare în fondul de salarii. În funcție de capitolul respective vor putea fi stabilite și anumite creșteri de venituri la nivelul Complexului Energetic Oltenia.

   

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Sindicatele psd sa vada, mai bine, demisiile lor! Cu ei as incepe lista restructurarilor! Cand a fost psd intre 2012-2015, de ce nu au protestat pentru management defectuos si pentru eliminarea „baietilor destepti din energie” care au dus CEO de pe 27 milioane de euro profit net in 2011 la 240 de milioane euro pierdere in 2015, pierderea scazand la 100-150 milioane lei noi in 2016, dar depasind 1.2 miliarde lei noi in 2018? Doar pentru lefuri protestam?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *