Dezvăluiri

ȘOC la Negomir! Prins în flagrant când întreținea relații sexuale cu cățeaua! A ademenit-o cu eugenii

Un bărbat în vârstă de 62 de ani din comuna Negomir, sat Condeiești, a ajuns, miercuri seara, după gratii, după ce a fost acuzat de zoofilie. Bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce întreținea relații sexuale cu o cățea. Acesta avea grijă de animalele unui localnic, iar proprietarul îl bănuia de astfel de fapte dar, spun localnicii, s-a convins abia când a văzut fapta abominabilă cu ochii săi.

Respectivul a ademenit patrupedul cu eugenii, povestesc sătenii, care s-au crucit când au văzut de ce este capabil sexagenarul.

Proprietarul cățelei a chemat poliția, iar la fața locului au ajuns tocmai polițiștii de la Poliția Animalelor. Individul acuzat de zoofilie a fost reținut pentru 24 de ore, iar la finalizarea perioadei petrecute după gratii a fost pus sub control judiciar.

Reamintim că în Gorj au mai fost astfel de incidente, unul petrecut chiar la Draguțești când o bătrână de 73 de ani a fost prinsă în timp ce făcea sex în curte cu câinele său.

Potrivit psihologilor, zoofilia reprezintă un comportament sexual deviant. Este considerată o tulburare psihiatrică întâlnită atât la femei, cât şi la bărbaţi. Unele dintre aceste persoane au parteneri de cuplu şi fac sex cu animale ca să-şi îndeplinească fanteziile.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *