Ultima oră

Șocant! O femeie a născut și și-a abandonat fătul într-o toaletă

Polițiștii din Roman, județul Neamț, au făcut o descoperire macabră după ce au primit un telefon.

Miercuri, oamenii legii au fost anunțați că, pe 23 mai, o femeie de 36 de ani a născut și a ahandonat fătul într o toaletă.

În urma activităților desfășurate, fătul a fost găsit decedat în locul indicat de femeie. Polițiștii fac acum cercetări și o audiază pe cea care, cu greu, poate fi numită mamă.

A născut într-o toaletă dintr-un spaţiu comercial şi şi-a abandonat copilul înfăşurat într-un sac în parcare

În urmă cu un an, o femeie de 39 de ani dintr-o comună din apropierea Râmnicului era cercetată pentru vătămarea nou-născutului, după ce a născut într-o toaletă dintr-un spaţiu comercial şi şi-a abandonat copilul înfăşurat într-un sac în parcare, au anunţat, atunci, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

‘Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale. Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale’, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

Femeia a fost identificată în scurt timp după ce a plecat cu maşina din parcarea centrului comercial aflat la ieşirea înspre Drăgăşani, ea fiind cercetată în prezent de poliţişti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămarea nou-născutului, a mai precizat reprezentanta Poliţiei Vâlcea.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *