Ultima oră

ȘOCANT: Un elev de liceu ar fi încercat să agreseze o fată de doar nouă ani în toaleta unei şcoli

Caz șocant într-o școală din Galați. O copilă de nouă ani a fost la un pas să fie violată în baia școlii, după ce un licean de 15 ani ar fi intrat în unitatea de învățământ. Băiatul l-ar fi mințit pe paznicul școlii că a venit să-și viziteze foștii colegi. Copila a fost salvată de o profesoară care i-a auzit ţipetele.

Totul s-ar fi petrecut într-o școală din Galați, acolo unde tânărul de 15 ani ar fi fost elev. Potrivit surselor Observator, băiatul s-ar fi dus la fosta școală și a spus gardianului că dorește să viziteze niște foști colegi.

Băiatul ar fi încercat să violeze o copilă de 9 ani
Planul însă ar fi fost altul. Imediat după ce a pătruns în incinta școlii, adolescentul s-ar fi dus la baia fetelor, după o copilă de 9 ani, acolo unde ar fi încercat să o violeze. După ce a intrat peste ea în baie, băiatul ar fi obligat-o pe copilă să-l atingă în zonele intime și să execute mai multe gesturi obscene. În încercarea de a se salva, fata a început să țipe, în sperața că cineva o va auzi și o va salva.

Din fericire, o profesoară a auzit strigătele disperate ale copilei și a intervenit la timp, înainte ca o tragedie să se producă. Profesoara l-a ținut pe tânărul de 15 ani închis în baie, până șa sosirea polițiștilor care, ulterior, l-au reținut pe agresor.

În prezent, adolescentul se află în arest la domiciliu iar copila beneficiază de ajutor psihologic, după trauma suferită.
Din primele informații, ISJ, IPJ, DGASPC, ar fi știut despre toate cele întâmplate, însă nu au intervenit.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *