Ultima oră

Șoferi băuți, fără permis sau cu permisul suspendat depistați în acest weekend de polițiștii gorjeni

La data de 1 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Tg-Jiu, Serviciului de Investigații Criminale și jandarmi din cadrul Postului Montan Runcu au depistat, în trafic, un bărbat de 44 ani, din comuna Runcu, în timp ce conducea un autoturism pe DC 134 Bâlta, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

***

La data de 2 septembrie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Fărcășești, au depistat, în trafic, un bărbat de 32 ani, din comuna Bolboși, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 B Negomir, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care are suspendat acest drept.

***

La data de 3 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu-Cărbunești, au depistat, în trafic, un bărbat de 42 ani, din orașul Târgu-Cărbunești, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Bradului din aceeași localitate, iar în urma solicitării de a se supune testării cu aparatul etilotest, acesta a refuzat.

De asemenea, bărbatul a refuzat și să-i fie prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de prelevare mostre biologice.

***

La data de 3 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari, au depistat, în trafic, un bărbat de 36 ani, din comuna Urdari, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 din aceeași localitate, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice.

***

La data de 3 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana și Postului de Poliție Godinești, au depistat, în trafic, un bărbat de 46 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism pe DC 121 Pârâul de Vale, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

***

La data de 4 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni, au depistat, în trafic, un bărbat de 29 ani, din comuna Borăscu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 673 Turceni, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și care are suspendat dreptul de a conduce.

****

La data de 4 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci, au depistat, în trafic, un tânăr de 24 de ani, din comuna Polovragi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cotiso din satul Polovragi, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

***

La data de 4 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, au depistat, în trafic, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 663 Văcarea, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice.

***

La data de 4 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru, au depistat, în trafic, un tânăr de 20 de ani, din comuna Samarinești, în timp ce conducea un autotuturism pe DC 84 A Samarinești, având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care are suspendat acest drept.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/