Monden

Soția unui AFACERIST din Târgu Jiu interzisă la TV. Ce a decis CNA!

Soția cunoscutului afacerist originar din Târgu Jiu Răzvan Munteanu, a fost interzisă la TV.
Consiliul Național al Audiovizualului a luat decizia la sfârșitul săptămânii trecute. Astfel, spotul cu Delia Matache, de la OK Medical, nu este în regulă pentru a mai rula pe televiziuni. Consiliul Național al Audiovizualului a concluzionat că spotul respectiv nu mai poate rula pe TV în forma în care a fost conceput.
Astfel, cu unanimitate de voturi, Consiliul Național al Audiovizualului a decis că spotul trebuie să intre în legalitate pentru că nu informează corect și poate induce în eroare telespectatorii. „Spotul aduce confuzie în rândul celor care se uită și să stimuleze un comportament prin care nu se respectă prevederile în situația asta. Mi se pare prost nimerit momentul pentru că suntem în plină campanie de vaccinare. Mesajul trebuie să fie clar. Testarea e bună, dar nu înseamnă că aruncăm masca și bem din aceeași sticlă. Nu informează corect”, a spus Cristina Pocora, membră CNA, criticând astfel spotul, potrivit paginademedia.ro.

Și Radu Herjeu a criticat spotul cu Delia Matache

De altfel, Cristina Pocora nu este singurul membru al CNA care a criticat videoclipul. Radu Herjeu s-a arătat și el de acord că spotul nu este cum ar trebui, scrie playtech.ro.
Acesta este de părere că și persoanele testate pozitiv și cele negativ trebuie să se comporte ca atare, respectiv să respecte regulile sanitare impuse de epidemia de coronavirus, respectiv purtarea măștii de protecție și distanțarea socială.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button