Monden

Soția unui cunoscut impresar gorjean, ședință foto la malul oceanului! Ce experiență tulburătoare a avut în America!

Maria Dragomiroiu a dezvăluit în exclusivitate pentru WOWBiz.ro despre o experiență din America care a marcat-o.

Maria Dragomiroiu este una dintre emblemele muzicii populare românești. Publicul o apreciază, nu doar pentru talentul ei deosebit, ci și pentru corpul care nu o dă deloc de gol că ar avea vârsta de 66 de ani. Recent, a postat pe rețelele sociale, o serie de fotografii în costum de baie, care i-au uimit pe internauți. Aceasta a primit un val de laude și aprecieri, fiind considerată o femeie cu adevărat frumoasă, atât pe interior, cât și la exterior. Oricine se uită la pozele postate de cântăreață pe internet, nu îi dă sub nicio formă vârsta de 66 de ani.
Pe lângă clipele minunate petrecute alături de cei dragi, Maria Dragomiroiu a întâmpinat și câteva situații neplăcute. Aceasta a dezvăluit, detalii despre experiența care a marcat-o în inima Statelor Unite ale Americii.

„Am mers cu metroul, de am fost în centru de am făcut câteva poze. Era atâta tristețe, chiar m-am deprimat. Era atâta lume săracă. Unii vorbeau singuri prin metrou. I-am spus soțului meu că nu o să mai merg niciodată cu metroul. Am văzut oameni cu mâinile tăiate de muncă, tocite și toate rasele de pe Pământ, toate națiile, fiecare în lumea lui acolo, ținându-se de câte ceva și o tristețe grozavă, îmbrăcați prost. M-a deprimat total.”, a povestit Maria Dragomiroiu, în exclusivitate, pentru WOWBiz.ro.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button