Monden

Soția unui cunoscut om de AFACERI din Târgu Jiu în LACRIMI pe internet!

Soția afaceristului originar din Târgu Jiu, Răzvan Munteanu, Delia Matache, obișnuiește să fie destul de rezervată în privința aspectelor din privat. Cu toate acestea, juratul de la X Factor a reușit să fie impresionată de un eveniment recent și a decis să vorbească despre o dramă trăită în copilărie.

Vedeta de la Antena 1 a fost mișcată de un filmuleț în care un primar își umilește propriul copil. În urma vizionării, Delia Matache a mărturisit că a retrăit experiențele din copilărie, din creșă și grădiniță. Cu lacrimi în ochi, Delia a povestit cum era tratată, copil fiind, în unitățile care ar fi trebuit să îi ofere suport cât timp părinții săi erau la serviciu. Dezvăluirea artistei este cu adevărat cutremurătoare, în contextul în care Delia recunoaște că încă se păstrează obiceiurile nocive de atunci. Toate trăirile vedetei au fost expuse pe contul său de Instagram, printr-un InstaStory. „Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă. Pentru că am pățit chestii asemănătoare. Doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți. Fără nicio Drama Queen, pe vremea aia, așa erau și văd că așa e și acum. Părinții te băteau și la grădiniță primeai uneori același tratament. Și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit.”, a mărturisit Delia cu ochii în lacrimi.

Reacția Deliei a venit în urma unui filmuleț apărut în mediul online. Fostul primar PNL al orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău și-a filmat fiica minoră în timp ce o umilea. Fetița era ținută la perete, în genunchi, dezbrăcată, cu mâinile ridicate.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close