Monden

Soția unui târgujian cere 15.000 DE EURO pentru un spectacol! Ce oferă de acești bani

Soția târgujianului Răzvan Munteanu este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală. Delia, căci despre ez este vorba, face adevărate show-uri în momentul în care se află la un spectacol, iar fanii îi cunosc, deja, toate piesele.

Colega sa de breaslă, Andreea Bălan a dat-o pe gol în cadrul unui podcast de pe Youtube. Aceasta a vorbit atât despre onorariul său, cât și despre al Deliei la evenimente. Diferențele cele două sunt destul de mari, dar nu există nicio problemă în acest sens.

În timp ce Andreea Bălan cere o sumă mai modestă și recunoaște că se clasează sub piață datorită prețului pe care îl are, Delia are toate motivele să ceară mai mult.

Tariful pentru un eveniment este de 15.000 de euro, dar „vine cu toate”, așa cum afirmă jurata emisiunii. Totodată, Andreea Bălan nu poate înțelege prețurile mari ale artiștilor care vin singuri și nu fac show, dar suma cerută este uriașă.

„Păi Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului. Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate. (…) Dacă tu ceri trei mii și te prezinți pe scenă singură sau cu trei instrumentiști și nu faci nimic, cânți trei piese cunoscute și restul necunoscute, după aia nu te mai cheamă”, a spus Andreea Bălan, în cadrul unui podcast, pe Youtube.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *