Monden

Soțul unei gorjence ar putea fi adus cu mandat la poliție. A dat țeapă de 5.500 de euro la un eveniment!

Problemele se țin lanț de soțul gorjenciu Roxana Dobre, Florin Salam, iar artistul este implicat acum într-un nou scandal de proporții! „Regele Manelelor” ar putea fi adus la poliție cu mandat. Pe numele celebrului manelist a fost depusă o plângere pentru înșelăciune.

Florin Salam se poate confrunta din nou cu autoritățile după ce, în urmă cu câteva săptămâni, o femeie l-a acuzat de agresiune. În prezent, artistul este implicat într-o anchetă penală referitoare la acuzații de înșelăciune, în urma depunerii unei plângeri penale împotriva sa.

Manelistul Florin Salam ar putea fi adus la poliție cu mandat
Un mire din Dâmbovița afirmă că a încheiat un acord cu Florin Salam pentru a-i cânta la nuntă. Pentru acest aranjament, a efectuat plăți în 3 tranșe, totalizând suma de 5.500 de euro. Conform reclamantului, totul s-a desfășurat conform planului până la data de 21 august, ziua evenimentului.

La acea dată, cântărețul de manele ar fi anunțat întârzierea, după care și-ar fi închis telefonul și nu s-ar mai fi prezentat la eveniment. Persoana vătămată a depus o plângere penală pentru înșelăciune la Parchetul de pe lângă judecătoria Târgoviște. Avocatul a dezvăluit că „Regele Manelelor” a fost convocat de mai multe ori pentru audieri, dar nu s-a prezentat niciodată.

În conformitate cu procedura legală, poliția are posibilitatea să aducă persoana în cauză la secția de poliție prin intermediul unui mandat. Deoarece cei doi nu au avut un contract în scris, ci doar o înțelegere verbală, nu au putut recurge la instanța civilă. Prin urmare, a fost depusă o plângere penală pentru înșelăciune, în speranța că victima va putea recupera suma de 5.500 de euro.

Ce declarații a făcut mirele din Dâmbovița, după ce a depus plângere la poliție
După ce a depus plângere la poliție, mirele din Dâmbovița a făcut declarații. Bărbatul a ținut să sublinieze faptul că nu vrea bani în pus de la Florin Salam, ci doar banii pe care acesta i-a dat pentru nunta pe care nu a onorat-o.

„I-am achitat artistului Florin Salam, în 3 tranșe, suma de 5.500 euro, urmând ca în 2021, pe 21 august, să vină să îmi cânte două ore. Nu a mai venit, m-a dus cu vorba până la 10- 10.30 că vine, că ajunge la eveniment. De la 10 jumătate nu a mai răspuns la niciun telefon. Și-a închis telefoanele. Să ne dea prejudiciul înapoi, doar banii pe care i-am dat, atât, nu doresc niciun ban mai mult, decât banii pe care i-am dat. Dovezi sunt, că avem convorbirile de pe WhatsApp cu managerul lui, cumnatul lui, avem toate convorbirile care s-au făcut. Avem înregistrări, promo, care vă dați seama, nu face promo-urile acelea Florin Salam aiurea…”, a spus acesta pentru Antena 3 CNN.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *