SocialUltima oră

Spectacol pentru copii în aer liber la Târgu Jiu!

Teatrul de păpuși ”Pinocchio”, din cadrul Școlii Populare de Artă Târgu Jiu, vă invită miercuri, 24 iunie 2020, la Teatrul de Vară din Târgu Jiu, începând cu ora 11:00, la  premiera spectacolului ”Păcălici și Minciunel”. O poveste  muzicală, dinamică, antrenantă, care va capta atenția prin poveste și decor, dar și prin păpușile bine realizate.

Povețele pe care copiii le vor învăța de la personaje sunt legate de faptul că minciuna nu duce la ceva bun, ci trebuie să fie corecți și juști cu cei din jur.

„Piesa este scrisă și regizată de actrița Cornelia Diaconu. Din distribuție fac parte: Alina Mornea, Adelina Popescu, Daniela Rednic, Andreea Urlan și Liliana Uscătescu. Nouă ne este foarte dor de voi, de prezența, de aplauzele și zâmbetele voastre! Vă așteptăm, așadar, cu mare drag! Intrarea este liberă! Dacă vremea va fi nefavorabilăspectacolul va fi amânat și reprogramat ulterior. !!!! Rândurile pe care spectatori vor putea sta vor fi semnalizate prin marcaje de culoare VERDE. În cadrul rândurilor marcate pentru spectatori, distanța față de următorul spectator sau grup de spectatori, aparținând aceleași familii, va fi de 3 scaune (echivalentul a 2 metri). Accesul în incinta Teatrului de Vară se va face pe poarta principală – strada Vasile Alecsandri, nr.53, iar ieșirea se va realiza pe poarta secundară – spatele Casei de Cultură. Dacă prezentați simptome de răceală, strănut, tuse, vă rugăm să rămâneți acasă. De asemenea, vă rugăm să aveți mască și să respectați măsurile de siguranță și distanțare socială” a declarat purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close