Sport

Sportiv gorjean, cooptat în echipa națională

Baschetbalistul gorjean Mihnea Vlaicu a fost cooptat la echipa națională de baschet a Româniie Under 18.

„Mihnea Vlaicu din nou la Lotul Național al României. Deși mai mic cu un an, Mihnea Vlaicu a fost selectat in Lotul lărgit al Naționalei României de Baschet U18 care va participa la Campionatul European de Baschet din Portugalia, în perioada 21-31 iulie 2023 . Felicitări Mihnea , meciuri bune și cât mai multe VICTORII! HAI ROMÂNIA !“, este mesajul postat de tatăl său, arbitrul de baschet Marius Vlaicu.

Baschetbalistul gorjean Mihnea Vlaicu este jucător la echipa Știința București. El a fost declarat MVP-ul Turneului Final U17 din acest an. Echipa sa a jucat finala, însă a pierdut, în fața echipei CSS CSM Petrolul Ploiești.

Rezultatele lui Mihnea sunt ieșite din comun. „Mihnea Vlaicu, de la Știința București Baschet, a fost desemnat MVP al Turneului Final U17 Masculin. În finala mare desfășurată la Sala Olimpia, încheiată cu victoria Ploieștiului (90-78), baschetbalistul născut la Târgu-Jiu a avut 33 de puncte, 5 recuperări, 6 pase decisive, 1 intercepție, 1 posesie pierdută și un index de 25 la eficiență. În cadrul evenimentului, Vlaicu a avut medii de 25.8 puncte, 7.8 pase decisive și 5.8 recuperări“, arată site-ul unitedhoops.ro dedicat baschetului.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *