Actualitate

Sprijin din partea ADR SV Oltenia pentru spitalul din Rovinari

ADR SV Oltenia a sprijinit Primăria Rovinari pentru achiziţionarea de echipamente şi aparatură medicală necesare în lupta cu COVID 19, în cadrul POR 2014-2020. Astfel, secţia ATI a Spitalului „Sfântul Ştefan” Rovinari” va beneficia de echipamente noi în valoare de peste 62 de mii lei.

În actualul context generat de pandemia de coronavirus, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia a întreprins mai multe măsuri care pot sprijini autorităților publice județene si locale din regiune în procurarea de echipamente medicale si echipamente de protecție specifice.

În acest context, pentru contractul „Dotarea Ambulatoriului Spitalului orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari”, aflat în implementare în cadrul Axei Prioritare 8 a POR, Primăria Oraşului Rovinari, judetul Gorj, a transmis în data de 7 aprilie 2020, către ADR SV Oltenia – care este Organism Intermediar pentru POR 2014- 2020, o solicitare de modificare a Cererii de finanţare.
Astfel, pentru utilizarea economiilor rezultate în urma derulării procedurilor de achiziţie prevăzute în proiect, beneficiarul a propus achiziționarea a zece noi echipamente strict necesare în această situație de urgenţă.

Solicitarea de întocmire a unui act adițional a primăriei Rovinari a fost analizată, iar în data de 14 aprilie, a fost transmisă documentatia spre aprobare către AM POR. Actul aditional a fost semnat în data de 24.04.2020.

Astfel, în conformitate cu noile prevederi contractuale, beneficiarul va achiziționa, prin procedura de negociere fără publicare, în regim de urgență, noi echipamente în valoare de 62.424,21 lei, necesare secţiei de ATI a spitalului, respectiv:
-2 monitoare pacient cu Capnograf
-6 seringi automate (infuzomate)
-2 bucaţi Injectomat cu modul TCI

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button