Actualitate

Strategia lui Romanescu este făcută de Bolojan

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a recunoscut că se află în relații foarte apropiate cu Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor și fost primar al orașului Oradea.

Romanescu i-a cerut de multe ori sfatul lui Bolojan și spune că strategia sa este bazată pe sfaturile primite de la Bolojan. Astfel, cea mai mare parte proiectelor se vor finaliza în anii 2023 și 2024. „În 2019, eram la un an și jumătate după ce mi-am început primul mandat și am fost la prima analiză pe care trebuie să mi-o facă medicul, adică Ilie Bolojan, și mi-a spus că nu e momentul: «Dacă în 2019 te apuci de investițiile pe care ți le-ai propus, de investițiile respective o să beneficieze altcineva. Începi în 2020 și vei avea trei ani la dispoziție, în care vei intra în brazdă – cartiere, străzi, bulevarde, iar din 2023 și 2024, adică în ultimii doi ani de zile ai mandatului tău vei beneficia, așa cum am beneficiat eu, la Oradea»”, a declarat Romanescu.

Bolojan are această strategie

Proiectele noastre se finalizează, cele europene, până pe 31 decembrie 2023, iar cele guvernamentale până pe 14 mai 2024. Așa sunt programate. Am avut o strategie și este normal să gândesc așa“, a spus Romanescu la un post local de televiziune.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *