Ultima oră

Sufletul Clubului Oltenia Bikers Târgu-Jiu, motociclistul Ivan ”Pedală”, a călcat accelerația spre Rai!

Cunoscutul motociclist Nelu Ivanoiu din Bâlteni, cunoscut de prieteni și apropiați drept „Ivan Pedală” s-a stins astăzi în urma unui infarct. Avea numai 61 de ani și o sănătate de fier, motiv pentru care decesul său neașteptat a șocat pe toată lumea. Ivan era sufletul Clubului Oltenia Bikers, se mândrea că avea carnet de motociclist din 1979 și încercă să adune alături pasionații de motociclism. A fost un prieten deosebit, spun, cu tristețe, toți cei care l-au cunoscut, uimiți de această tragică veste.

Ivan a deținut în portofoliu, în ultimii ani cel putin zece motociclete de mare viteză. Le enumera încântat, pe un site de profil in care încerca să mobilizeze motocicliștii sa fie uniți și să facă împreună lucruri frumoase. Ivan Pedală a deținut astfel: Mobra 50, Honda MTX80R, CZ125/175, CZ Sport 175, CZ Sport 250, CZ Sport 350, Jawa 350 Ogar, Jawa 350 TS, BMW F650…
Apropiații transmit condoleanțe familiei îndoliate.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. Da, a fost un om special care a motociclat și în vremurile grele de dinainte de 89, când puteam fi numărați pe degete și s-a străduit să coopteze în club și să inițieze tineri motocicliști. Ivan Pedală a militat pentru motociclismul incluziv și împotriva motociclismului de fițe. N-a călărit motociclete de mare viteză, s-a dat pe ce i-au permis vremurile, n-a fost speedist sau șlăpar, a fost pur și simplu om și motociclist. Când pleacă de pe loc sau decolează spre infinit motocicliștii nu calcă accelerația, ci trag gazul, în rest mă bucur că o gazetă a marcat momentul în care prematur și total neașteptat prietenul nostru ne-a părăsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *